U kunt Vriend worden van Thomas a Kempis voor maar € 20,- per jaar. Stichting Thomas a Kempis ontvangt geen subsidie en is daarom afhankelijk van giften en vrienden. Voor maar € 20,- per jaar kunt u vriend worden van Thomas en kunt u genieten van extra voordelen.

    • Gratis toegang tot speciale vriendenactiviteiten.
    • Kortingen op activiteiten waarvoor een toegangsprijs geldt.
    • 3x per jaar een digitale nieuwsbrief met ontwikkelingen en weetjes.
    • Vroegboekvoorrang bij nieuwe activiteiten.
    • Samenvattingen met achterliggende originele stukken van cursusmateriaal of lezing.

Maar bovenal zorgt u er voor dat de stichting haar doelstellingen kan blijven behartigen.

Belangstelling wekken voor de historische, culturele en geestelijke waarden van het erfgoed van de Moderne Devotie in de stad Zwolle en omgeving. Aandacht vragen voor de actualiteit van deze religieuze beweging en de betekenis voor onze tijd. Activiteiten organiseren waarin de Moderne Devotie centraal staat.

Door vriend te worden zorgt u ervoor dat Thomas a Kempis, de Moderne Devotie en de invloeden die zij brengen in het heden, blijven leven en nog meer mensen inspireren. We vragen de vrienden om zelf jaarlijks de bijdrage over te maken naar de stichting Thomas a Kempis. U kunt uw bijdrage over maken naar rekening NL09 INGB 0002 4457.13 t.n.v. Stichting Thomas a Kempis, Zwolle.

Ja, ik word vriend van Thomas!!

Maak dan 20 euro over naar bovenstaand rekeningnummer onder vermelding van "vriend", je naam en je mail ades (of postadres).

Je kunt ook een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We nemen contact met je op.

Algemene Nut Beogende Instelling (ANBI)

Stichting Thomas a Kempis bezit een ANBI-verklaring.

Giften aan de stichting zijn, naar de voorwaarden van de Belastingdienst, aftrekbaar.


Naam: Stichting Thomas a Kempis, bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder nummer 41.02.42.15

Fiscaalnummer: 81 36 62 576 (Ook genoemd: Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer: RSIN)

Donatie
Uiteraard zijn wij ook zeer gebaat bij (eenmalige) donaties. Stichting Thomas a Kempis bezit een ANBI-verklaring (Algemeen Nut Beogende Instelling). Giften aan de stichting zijn naar de voorwaarden van de Belastingdienst aftrekbaar. U kunt uw gift over maken naar rekening NL09 INGB 0002 4457.13 t.n.v. Stichting Thomas a Kempis, Zwolle. Maar wij stellen het ook zeer op prijs als u uw persoonlijke gegevens achterlaat bij een donatie via het contactformulier. 

 

Laatste artikelen