Dit Privacy Statement is bedoeld om op een eenvoudige en heldere manier uit te leggen welke persoonsgegevens we over vrienden van de Stichting Thomas a Kempis verzamelen en wat we er mee doen.

Doel van dit Privacy Statement

Dit Privacy Statement is bedoeld om op een eenvoudige en heldere manier uit te leggen welke persoonsgegevens we over vrienden van de Stichting Thomas a Kempis verzamelen en wat we er mee doen.

Wat zijn persoonsgegevens?

Met persoonsgegevens bedoelen we alle informatie die je ons ooit doorgaf. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om uw NAW gegevens, mail adres, telefoonnummer, bankrekeninr, belangstelling voor activiteiten Thomas a Kempis, jaarlijkse bijdrage als vriend aan de Stichting Thomas a Kempis, correspondetie.

Hoe komen we aan deze gegevens?

U deelt persoonsgegevens met ons wanneer u vriend wordt, vragen stelt via onze website. 

Via correspondentie.

Welke persoonsgegevens gebruiken we?

We kunnen onder meer de volgende persoonsgegevens gebruiken:

  • persoonsgegevens, zoals uw naam, achternaam, adres,  e-mailadres

  • financiële gegevens, uw bankrekeningnummer en boekingen waarbij uw rekening is betrokken;

  • gegevens over uw interesses rondom Thomas a Kempis en Moderne Devotie, die u met ons deelt.  

  • eventuele correspondentie, mails, brieven ed.

Bijzondere persoonsgegevens

We leggen geen bijzondere persoonsgegevens vast die te maken hebben met uw gezondheid, strafrechtelijke zaken, etniciteit, religieuze of politieke overtuigingen,.

Gegevens over kinderen?

We verzamelen geen informatie over kinderen .

Gegevens naar derden?

Overheidsinstanties

Belastingdienst: op aanvraag van de belastingdienst gegevens over giften.

Gebruik maken van uw rechten.

Als uw persoonsgegevens worden gebruikt, hebt u ook privacy rechten. Die respecteren we natuurlijk. Hoe specifieker u bent bij uw aanvraag, des te beter kunnen we uw vraag behandelen. We kunnen u vragen te identificeren.

We streven ernaar zo snel mogelijk op uw verzoek te reageren.

Hoe beschermen we uw persoonsgegevens?

We bewaren uw gegevens op 1 plek. De gegevens van de vrienden bij het bestuurlid dat de verspreiding van de nieuwsbrief verzorgt. Bij de secretaris ( en online in een mailbox van applicaties.) wordt de correspondentie bewaard. Er worden geen lijsten binnen het bestuur verspreid over vrienden.

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens?

We mogen uw persoonsgegevens bewaren zolang deze nodig zijn voor het doel waarvoor ze oorspronkelijk zijn verzameld. Na deze periode kijken we naar haalbare oplossingen zoals archivering.

Contact en vragen over privacy (Nederland)

Hebt u na het lezen van dit Privacy Statement nog vragen over hoe wij uw persoonsgegevens gebruiken? Stuur dan een e-mail aan ons. Het adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ook een brief sturen naar:

Stichting Thomas a Kempis

Secretariaat Stichting Thomas a Kempis Zuiderpad 31

8355 CC Giethoorn

Over dit Privacy Statement

Dit Privacy Statement kan worden aangepast aan gewijzigde wet- en regelgeving en/of aan de wijze waarop wij persoonsgegevens verwerken. Deze versie is van 13 juni2018. De meest recente versie vindt u altijd op thomasakempiszwolle.nl

Laatste artikelen